KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe

  
Rozkład zajęć w oparciu o zestaw programów wychowania przedszkolnego w roku 2020/2021 w Przedszkolu nr 7

Lp.

Grupa

Nauczyciel prowadzący

Nazwa zajęć

Dzień tygodnia

1.

Poszukiwacze

Aleksandra Owczarek

 

Aleksandra Ostalska

 

Bajki Pomagajki

Wesołe Nutki

Mali Odkrywcy

Przedszkolak Potrafi

Poniedziałek

Środa

Wtorek

Piątek

2.

Odkrywcy

Szklarczyk Anna

 

Iwona Iwanicka

Bajki Pomagajki

Mali Odkrywcy

Wesołe Nutki

Przedszkolak Potrafi

Wtorek

Środa

Poniedziałek

Piątek

3.

Myśliciele

Karbownik Renata

 

Ostalska Aleksandra

 

Bajki Pomagajki

Wesołe Nutki

Przedszkolak Potrafi

Mali Odkrywcy

Wtorek

Piątek

Poniedziałek

Środa

4.

Tropiciele

Worwąg  Dorota

 

Iwona Iwanicka

 

Mali Odkrywcy

Przedszkolak Potrafi

Bajki Pomagajki

Wesołe Nutki

Poniedziałek

Czwartek

Wtorek

Środa

5.

Wynalazcy

Broniarek Sylwia

 

Dębicka Marta 

Mali Odkrywcy

Bajki Pomagajki

Wesołe Nutki

Przedszkolak Potrafi

Środa

Piątek

Poniedziałek

Wtorek

6.

Poszukiwacze

Odkrywcy

Tropiciele

Agnieszka Promińska

Agnieszka Promińska

Agnieszka Promińska

Język Angielski

Poniedziałek

Wtorek

7.

Myśliciele

Wynalazcy

Beata Zakrzewska

Beata Zakrzewska

Język Angielski

Poniedziałek

Wtorek

8.

Tropiciele

Marcin Rybak

Religia

Wtorek

Środa