KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe

  
Rozkład zajęć w oparciu o zestaw programów wychowania przedszkolnego w roku 2019/2020 w Przedszkolu nr 7

Lp.

Grupa

Nauczyciel prowadzący

Nazwa zajęć

Dzień tygodnia

1.

Poszukiwacze

Anna Szklarczyk

Maria Kocik

Maria Kocik

Mali Odkrywcy

Wesołe Nutki

Bajki Pomagajki

Czwartek

Poniedziałek

Piątek

2.

Odkrywcy

Renata Karbownik

Renata Karbownik

Iwona Iwanicka

Mali Odkrywcy

Wesołe Nutki

Bajki Pomagajki

Czwartek

Poniedziałek

Piątek

3.

Myśliciele

Sylwia Broniarek

Sylwia Broniarek

Grażyna Sienkiewicz

Mali Odkrywcy

Wesołe Nutki

Bajki Pomagajki

Wtorek

Środa

Poniedziałek

4.

Tropiciele

 Aleksandra Owczarek

 Iwona Iwanicka

Aleksandra Owczarek

Mali Odkrywcy

Wesołe Nutki

Bajki Pomagajki

Poniedziałek

Środa

Piątek

5.

Wynalazcy

 Dorota Worwąg

 Dorota Worwąg

 Grażyna Sienkiewicz

Mali Odkrywcy

Wesołe Nutki

Bajki Pomagajki

Poniedziałek

Środa

Piątek

6.

Poszukiwacze

Odkrywcy

Wynalazcy

Myśliciele

Tropiciele

Agnieszka Promińska

Agnieszka Promińska

Agnieszka Promińska

Beata Zakrzewska

Beata Zakrzewska

Język Angielski

Poniedziałek

Wtorek

7.

Tropiciele

Marcin Rybak

Religia

Wtorek

Czwartek

8.

Dzieci zakwalifikowane do ćwiczeń

Kinga Chachuła

Zajęcia logopedyczne

(konsultacje logopedyczne pn-pt, po wcześniejszym umówieniu się z logopedą)

Poniedziałek

Wtorek         

Środa