KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

 

"Siódemka jest dobra na wszystko,
na upał, mróz i wietrzysko.
Uczy nas czytać i liczyć,
tańczyć, rysować i ćwiczyć.
Zawsze świetnie się bawimy,
wszystkie święta obchodzimy.
Mikołaj co roku tu gości,
ogrodu nam każdy zazdrości.
Pytacie jaka jest tego przyczyna?
My wszyscy, to jedna wielka rodzina!”


Przedszkole nr 7 w roku szkolnym 2019/ 2020 czynne jest od poniedziałku do piątku, w godzinach od 6.00 do 17.00


W roku szkolnym 2019/2020 realizujemy programy

- Mamo, tato wolę wodę

- Kubusiowi Przyjaciele Natury

- Akademia Aquafresh

- Czyste powietrze wokół Nas

- Mały miś w świecie wielkiej literatury

 


W plebiscycie na "Najfajniejsze przedszkole w powiecie tomaszowskim" zorganizowanym
w maju 2016 przez "Nasze miasto" i "Tygodnik 7 dni" nasze przedszkole zajęło I miejsce.

 

 

Serdecznie dziękujemy wszystkim Państwu za każdy z 3603 oddanych głosów w plebiscycie na najfajniejsze przedszkole w powiecie.To dzięki Wam zajęliśmy I miejsce.DZIĘKUJEMY !!!


Dnia 09.11.2017 rozstrzygnięto konkurs zorganizowany przez Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej    w Łodzi  pod hasłem: "Edukacja Ekologiczna w szkołach i przedszkolach na rok szkolny 2017/2018. Nasze przedszkole  zdobyło dotację  w wysokości 15.000,00 zł na realizację programu edukacji ekologicznej  w ramach złożonego projektu pod hasłem: "Z ekologią żyjemy w zgodzie: pomóżmy zdrowiu i przyrodzie". Łączny koszt projektu wynosi 20.000,00 zł.

http://www.wfosigw.lodz.pl/aktualnosci_2/article,2063,1,1.html

(pozycja nr 62)


Mamy To!  Modernizacja placu zabaw przy Przedszkolu nr 7 w ZSz-P2 do realizacji  w 2018 r.! :-) Wszystkim zaangażowanym w głosowanie na nasz projekt w ramach TBO serdecznie dziękujemy. To dzięki Wam dzieci zyskają piękny plac zabaw a przedszkole estetyczne i zagospodarowane miejsce.

Zdobyliśmy 1276 głosów.  Brawo Wy! Brawo My!  Cieszymy się również z realizacji innych wybranych inwestycji i gratulujemy wszystkim!

https://tomaszowskibo.pl/wyniki-2018.html